Üdvözöljük weboldalunkon!

Bemutatkozás

A JKM Pronat Kft. fő tevékenysége az UV Flexo festékek gyártása, fejlesztése. Színkeverés és szakmai tanácsadás.

kérjük,
Ismerjen meg minket!

A cégalapító:
Dr. Juhász lászló

Mi Értünk a színek nyelvén

A JKM Pronat Kft. 1992-ben lett alapítva, mely kezdetben vizes és oldószeres alapú nyomdaipari flexo festékek gyártásával foglalkozott.

2006-ban elkezdtük az UV flexo festékek fejlesztését, majd rövid időn belül a gyártást is. Ekkoriban összesen két ember dolgozott itt, de hamarosan fejlődésnek indult a cég és most hat alkalmazott dolgozik a saját, modernizált gyártási telephelyünkön.

2010-ben a folyamatosan változó környezetvédelmi normák és a vevői kereslet csökkenése miatt fokozatosan kivezettük a vizes és oldószeres festékeinket. Ettől függetlenül speciális felhasználású vizes pigment diszperziókat is készítünk a mai napig, egyéni megrendelés alapján. Emellett az UV flexo festékek gyártása többszörösére nőtt és mostanra már szinte minden speciális igényt ki tud elégíteni a termékpalettánk.

Maximális termelési kapacitásunk jelenleg havi 15 tonna színes, 20 tonna fehér festék és 25 tonna lakk, így versenyképesek vagyunk az UV flexo termékek piacán. Modernizált laboratóriumunkban nagy hangsúlyt fektetünk a kutatás-fejlesztésre, és büszkék vagyunk rá, hogy rövid időn belül megoldást tudunk nyújtani mindennemű vevői kérésre.

Termékeink között megtalálható az általános festékeken túl az EuPIA által jóváhagyott alapanyagokból készült alacsony migrációs festéksor, valamint a kationos UV flexo festékek is. Hamarosan elérhető lesz az új hibrid termékünk, melyet már LED lámpával szerelt gépeken is lehet használni. Vevői kéréseknek megfelelően bármilyen színt le tudunk keverni színskála, vagy hozott nyomatminta alapján, a választott festéksorunkból. Ezen kívül bármilyen speciális lakkot el tudunk készíteni, árulunk hígítókat, adalékokat és adott nyomathordozóra specializált fehér festékeket is.

Munkánkat ISO-nak megfelelően végezzük. Számunkra elsődleges szempont a minőség ellenőrzése és a nyomon követhetőség minden termékünkkel kapcsolatban. Hosszú évek óta működünk együtt olyan nagy nyomdákkal, mint a Mizsepack Kft., az Imprenta Nyomdaipari Kft. és a Lexikon Kft. Magyarországon kívül főként Közép Európában, Közel-Keleten, és a Balkánon értékesítjük termékeinket.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén, és rövid időn belül szállítjuk Önnek a megoldást!

Fontos, hasznos

Tippek és trükkök

Hamarosan...

Kapcsolatfelvétel

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.